Heeft Houtenkeukenopmaat.nl ook folders of brochures om op te sturen?

Nee, wij hebben geen fotoboek of brochure die wij naar u kunnen opsturen.

Op onze website onder Modellen & Stijlen staan een groot aantal voorbeelden van onze massief houten keukens. Aangezien wij alle keukens op maat maken is in principe alles mogelijk.

 

Heeft Houtenkeukenopmaat.nl een showroom waar wij de houten keukens kunnen bekijken?

Ja, Houtenkeukenopmaat.nl is een onderdeel van Gerard Hempen Keukens van Hout. Wij hebben vestigingen in Ter Apelkanaal en Nieuwleusen. Onder Contact vind u de adresgegevens van onze vestingingen. U bent van harte welkom!

 

Meten jullie onze keuken ook na?

Ja, u kunt gebruik maken van onze Na Meet Service. Wilt u dat wij uw keuken komen nameten, zodat onze meubelmakers uw keuken precies in het juiste formaat maken? Maak dan gebruik van onze nameetservice. Wij maken met u een afspraak om de gehele keuken door te spreken en na te meten.

De kosten van onze nameet service bedragen door heel Nederland € 250,-

 

Wat zijn de bezorgkosten van producten op Houtenkeukenopmaat.nl?

Houtenkeukenopmaat.nl berekent geen bezorgkosten (transportkosten) voor leveringen van Apparatuur, Kranen en Keukenkasten binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.  

Bezorging buiten Nederland en/of op de Waddeneilanden vindt plaats in overleg met houtenkeukenopmaat.nl. U kunt hiervoor per e-mail (info@ houtenkeukenopmaat.nl) informeren naar de kosten van bezorging. 

Bestellingen zullen, tenzij er sprake is van montage, worden geleverd tot aan de voordeur, ook bij flatgebouwen, indien en voor zover er een functionerende lift in de flat aanwezig is en de lift voldoende ruimte biedt om het artikel te vervoeren.

Bezorgkosten voor het los verzenden van handgrepen zijn op aanvraag.

 

Kan Houtenkeukenopmaat.nl de montage van onze keuken ook verzorgen?

Ja, graag zelfs! Wij laten 99% van onze massief houten keukens 99% door onze eigen ervaren monteurs plaatsen. Onze maatwerkkeukens bestaan niet uit een standaard bouwpakket, maar worden vakkundig bij u thuis geplaatst. Voor het plaatsen van uw keuken kunt u bij ons per email een offerte aanvragen. De kosten voor het plaatsen van uw keuken zijn afhankelijk van het formaat en uw woonplaats. Mail voor een Montage Offerte naar info@houtenkeukenopmaat.nl of vul het contactformulier in op onze website.

 

Wat zijn de montagekosten voor het plaatsen van een Houtenkeukenopmaat?

De montagekosten zijn afhankelijk van het formaat van uw keuken. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via ons offerteformulier.