Sinds 1885
  |  Klantenservice  |  Veelgestelde vragen  |  Contact

WIE ZIJN WIJ?

Keukens van Hout: Handwerk & Kwaliteit sinds 1885


Hempen is al sinds jaar en dag een groot begrip in de noordelijke provincies en de laatste 50 jaar ook landelijk. In 1885 heeft de eerste 'Hempen' generatie in Ter Apelkanaal de basis gelegd met het vervaardigen en handmatig uitsnijden en bewerken van diverse houten meubelen op maat. Van krachtige houten tafels tot sierlijke dekenkisten en kerkbanken. Maar ook het schoeisel van de dag, de 'klompen', behoorde in 1885 tot het assortiment! In 1973 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen en mij geleidelijk toegelegd op het vervaardigen van massief houten keukens en badmeubelen.


Kwaliteitproducten uit hout
Alle onderdelen worden in de eigen werkplaats door onze meubelmakers op een ambachtelijke wijze uit het hout vervaardigd. Het warme en tijdloze karakter van hout maakt het materiaal geschikt voor iedere woning, van landelijk tot modern. Vier Hempen generaties hebben zich met hart en ziel toegelegd op het op ambachtelijke wijze vervaardigen van houten meubelen, klompen, keukens en complete interieurs. In vier generaties is er natuurlijk veel veranderd: de werkplaats ziet er geheel anders uit en de keukens worden niet meer met paard en wagen bij de klant afgeleverd. Maar één ding is jaren lang hetzelfde gebleven: de passie voor het vervaardigen van kwaliteitproducten uit hout!


Kijk voor meer informatie over onze handgemaakte massief houten keukens op deze site of neem een kijkje in de sfeervolle showroom in Ter Apelkanaal! U bent van harte welkom!

 

Neem ook eens een kijkje op onze Gerard Hempen Website...

 

Met vriendelijke groet, Gerard Hempen    

 

   

 

 

 

  

 

 


Voorwaarden Veelgestelde vragen E-mail: info@houtenkeukenopmaat.nl
Privacy Policy Betalingsvoorwaarden Tel: 0599 - 47 06 05
Sitemap Garantie  

Houtenkeukenopmaat.nl is een onderdeel van Gerard Hempen Keukens van Hout  |  Copyright: Houtenkeukenopmaat.nl  |  Realisatie: Yze Webdesign